torstai 31. elokuuta 2017

Näky valheellisesta Jeesus-liikkeestä (David Wilkerson)


David Wilkerson näki vuonna 1973 näyn valheellisesta Jeesus-liikkeestä. (David Wilkerson: Näky 1974 sivut 58-59)

Tekisi mieleni ottaa paljon esimerkkejä aivan lähiaikoina Suomessa ja maailmalla kiertävistä julistajista; suomalisista ja ulkolaisista. En kuitenkaan tee sitä nyt vaan jätän kaiken lukijan arvioitavaksi.
Tässä Wilkersonin näky. Koettele itse tarkaten ja miettien tämän hetken ns. hengellistä kenttää.
Valheellinen Jeesus liike
Syntyy, väärä ”Jeesus-liike”, joka korostaa pahojen henkien ulosajamista. Sen kannattajat haluavat parantaa sairaita ja tehdä silminnähtäviä ihmeitä. He ruokkivat köyhiä ja saarnaavat suuresta rakkaudesta. Mutta heidän joukossaan on vääriä profeettoja, jotka eivät ole koskaan täysin antautuneet Kristukselle. Juuri he saarnaavat rakkaudesta Hänen nimessään, mutta pysyvät yhä vanhassa synnissään ja kapinoivat. He ovat vääryyden palvelijoita ja saatanan välikappaleita, saatanan, joka tahtoo saattaa huonoon huutoon todellisen Jeesus-liikkeen.
Raamattu ennustaa, että monet tästä väärästä Jeesus-kansasta seisovat Jumalan valtaistuimen edessä sanoen:
'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' (Matt. 7:22)
Mutta Herra sanoo heille:
'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.' (Matt. 7:23)
Uskon, että tämä viittaa niihin, jotka kulkivat saarnaten Hänen nimessään, antoivat hoitoa karanneille lapsille, ruokkivat köyhiä ja vaatettivat alastomia – kaikki Kristuksen rakkauden nimessä, mutta ilman ristiinnaulitun, tuonelaan astuneen ja ylösnousseen Jeesuksen elämää. He pesivät itsensä puhtaaksi synneistä ja lisäsivät Jeesuksen mainoskyltikseen. He olivat iloisia ja riehakkaita Jeesuksen seuralaisia, mutta he eivät ole koskaan olleet Golgatalla, jossa heidän syntinsä olisi pesty pois.
Kun vaino tulee, he palaavat seksiinsä, huumausaineisiinsa ja vanhaan elämäntapaansa. Ainoastaan ne, jotka ovat täysin antautuneet Jeesukselle Kristukselle ja jotka Hänen verensä on puhdistanut, pelastuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.