Thursday, September 29, 2022

Sanoma Suomelle ja Siionille

Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle. (Jes. 24:5-6)

Suomen syyllisyys

Voi Suomi, Suomi! Sinun syntisi on suurempi kuin Sodaman synti. Sodomalla ei ollut Raamattua, ei seurakuntia, ei saarnaajia eikä Valoa. Mutta sinulla Suomi on Valo ja Raamattu. Sinulla on ollut ymmärrys ja tieto totuuden tiestä. Sinua on vuosikymmenien aikana siunattua suurilla herätyksillä ja siunauksen ajoilla!

Sodomassa irstaus ja riettaus oli suurta ja villiä sekä mielivaltaista, mutta sinä Suomi, olet muuttanut lait suojemaan syntiä. Sinun käsissäsi on satojen tuhansien viattomien lasten veri, joita olet tappanut ennen heidän syntymäänsä. Olet palkannut pyöveleiksi omat lääkärisi. Olet tuhonnut omat lapsesi äitiensä kohtuun ja siunannut sen hirvittävillä lakisäädöksillä!

Sinä ihmettelet nyt kulkutautien, sodan uhan, mielisairauksien sekä taloudellisen sekasorron alla, miksi tämä sallitaan sinulle. Etkä sinä ymmärrä, että tämä kaikki tapahtui sen jälkeen, kun päättäjäsi ja johtajasi julkisesti muuttivat Jumalan iankaikkisen säädöksen avioliiton pyhyydestä. Sinä annoit siunauksesi homoseksuaalisuuden ja lesbouden avoimelle hyväksynnälle. Nyt kannat sen hedelmää, mitä olet kylvänyt! Sinun vastuusi on suurempi kuin yksittäisen synninharjoittajan. Synninharjoittaja yksin vastaa Jumalansa edessä synnistään, mutta sinä olet päästänyt lakisäädöksilläsi irti ne saastan tulvavavirrat, joista David Wilkerson profetoi jo lähes 50 vuotta sitten. Sinä ohjaat hengellisesti sokeita, kuolleita ja kuuroja ihmisiä kohti helvetinkuilua! Ja siksi sinun käsissäsi on miljoonien ihmisten veri.

Siionin vastuu

Ja sinä Suomen Siion. Sinä päivittelet ja ihmettelet Suomen kohtaloa ja saastaa. Mutta etkö näe, että sinun tulisi olla Suomen maan suolana! Sinun tulisi olla Suomen maan valona! Sinulta tulisi löytyä se elämä, jonka virta herättää synteihinsä kuolleet elämään.

Liian monet sinussa ovat menettäneet suolansa. He ovat menettäneet valonsa. Ja monet sinun joukostasi, ovat kadottaneet elämän, ja nukkuvat nyt kuoleman unessa. He ovat menettäneet kykynsä saada aikaan elämää kuoleman keskellä. He eivät enää loista pimeyden keskellä, eivätkä kykene hillitsemään maan mädännäisyyttä suolansa puutteensa vuoksi. 

Etkö näe, että Suomen kansan rappiotila on seurausta Siionin vuosia kestäneestä hengellisestä kuivuudesta, kompromisseista ja penseydestä? Etkö näe, että nämä saastan tulvaportit avautuivat sen jälkeen Suomen kansassa, kun sinä kadotit kykysi saarnata parannusta, olla kuuliainen Jumalan Sanalle ja palaa Jumalan tulta? Etkö ymmärrä, että sinä olit se viimeinen tulppa, joka pidätteli likavirtaa syöksymästä Suomen kansan ylle? Mutta sinä, Suomen Siion, kadotit voimasi ja sanomasi. Ihastuit ihmisviisauteen, viihteeseen, kulttuuriin, nautintoihin, väärään ajankäyttöön sekä helppoon elämään. Kadotit voimasi, joka hillitsi ja pidätti saastan tulvaa. Nyt sinä ihmettelet ja pyörittelet päätäsi, etkä ymmärrä, että se kaikki tapahtui sen jälkeen, kun sinä lankesit.

Monet saarnaajat sinussa eivät enää julista parannusta, eivät varoita synnistä eivätkä uskalla nousta pimeyttä vastaan! He pelkäävät oman maineensa ja asemansa menettämistä. He pelkäävät joutuvansa Päivi Räsäsen asemaan tuomioistuimien eteen. Ja siksi he ovat myyneet sanomansa ja haudanneet talenttinsa pelon vuoksi maahan. He pelkäävät ihmisiä enemmän kuin Jumalaa, ja siksi heistä on tullut käyttökelvottomia pasuunoita, jotka soittavat unilauluja siellä, missä tulisi kuulua herätyshuudot. He eivät tahdo kadottaa omaa elämäänsä Jumalan palvelijoina, ja siksi heidän elämänsä ei tuota enää hedelmää Jumalan aittoihin. He haluaisivat pelastaa hukkuvan kirkkokuntansa, mutta ovat kadottaneet näkynsä Jumalan valtakunnasta.

Älä siis ihmettele kansan rappiotilaa. Suomen maa kärsii ja on kadottanut suuntansa, koska liian monet sinussa kadottivat valonsa, suolansa ja elämänsä. Herää sinä Siion niin vielä kerran iso osa Suomestakin tulee heräämään. 

Parannus

Varaudu pitkään, vaikeaan ja ahtaaseen aikaan, joka on aivan oven edessä! Herätys ei tule kultahippuina idästä eikä lännestä vaan kyynellaakson kautta, joka sallitaan tämän kansan kääntymistä varten. Jos et itse työnnä juuriasi syvälle Kristukseen ja Hänen Sanaansa, et tule kestämään, etkä pysty auttamaan niitä, jotka ahdistavina aikoina etsivät Jumalaa!

Muista Siion siis mistä olet langennut ja tee parannus! Löydä uudestaa Jeesus ja ensirakkauden syvyys Häntä kohtaan! Palaa sydämestäsi Jumalan Sanaan, rukoukseen ja totuuteen niin Herra kääntää sinun kohtalosi. Älä enää korvaa Jumalan sanaa ihmisviisaudella. Älä korvaa rukousta ja Herran kasvojen etsimistä enää ylistyskarkeloilla. Älä korvaa parannussaarnaa ja varoitusta synnistä enää psykologialla ja ihmisviisaudella. 

Jeesus odottaa tänään monia oven ulkopuolella. Kuinka moni kuulee Hänen äänensä ja käsittää, ettei Hän ole ollut monissa seurakunnissa enää aikoihin sisällä? Ne jotka kuulevat Hänen äänensä ja palaavat kuuliaisuuteen Hänen Sanaansa kohtaan, tullaan uudistamaan Jeesuksen veren kautta Pyhän Hengen voimaan tulevina päivinä!

Vielä Jeesus kutsuu tätä kansaa ja Suomen Siionia parannukseen. Hän rakastaa sitä ja tahtoo valmistaa sen uudeksi taivasta varten, sillä pian aika loppuu. Aamen.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.