Saturday, March 9, 2024

Näky Majesteetista

Katso Jeesusta Ilmestyskirja 1. luvussa.

Majesteetti on noussut valtaistuimeltaan. Hän on lähtenyt ennen lopunajan suuria tuomion aikoja vielä viimeiselle tarkastuskäynnille kultaisten lampunjalkojen keskelle. Ne ovat Hänen aarteitaan. Ne ovat Hänen omaisuutensa, jonka Hän on omalla verellään Golgatalla hankkinut itselleen.

Hän näkee niissä ennen yön pimeintä hetkeä jotain sellaista, mikä pitää morsiamen kahlittuna maan tomuun. Hänen tulisilmänsä skannaavat kunkin seurakunnan jokaista tahraa ja ryppyä. Ei siksi, että Hän saisi syyn tuomita heidät. Ei. Vaan siksi, että Hän on kuin lastaan rakastava äiti, joka ei salli minkään asian vahingoittaa lastaan. Hän on kuin morsiantaan rakastava sulhanen, joka odotetaan rakkaimmaltaan uskollisuutta ja puhtautta ennen hääaamun koittoa.

Ja sen vuoksi Hän sanoo: "Se minulla on sinua vastaan..." Hän sanoo tuon lauseen, jotta he olisivat valmiit Ilmestyskirjan loppuosaan. Hän sanoo nuo sanat siksi, että morsian kestäisi sen, mitä seuraavissa luvuissa tulee tapahtumaan.

Näen tämä kuvan tapahtuvan nyt Suomen Siionissa. Lunastaja on saapunut Siioniin.  Hän käyskentelee lampunjalkojen - seurakuntansa - keskellä. Hänen tulisilmänsä näkevät kaiken. Ja valitettavasti kaikki ei miellytä Häntä. Hän antaa mahdollisuuden valmistautua tulevaan. Siksi Hänen on paljastettava seurakunnan synti, jotta he olisivat valmiit tulevaan.

"Ole joka hetki valmis. Ole kaikista pahimpaan mahdolliseen valmis." Uskon syydämessäni, että nämä sanat kaikuvat nyt koko Suomen Siionin yllä. Aikaa ei ole enää paljon valmistautua.

Autuas se, joka ottaa Hänen Sanastaan nyt vaarin. Raamatun profeetallinen Sana toteutuu nyt rutosti ja lopullisesti. 

Jos elämässäsi on mitä tahansa kuntoon laitettavaa Jumalan edessä, tee se nyt. Yön pimein hetki on pian käsillä. Silloin lamppusi on oltava palavana.

4 comments:

  1. Aamen! Näin on. Väinö

    ReplyDelete
  2. Aamen! Herää nukkuva Morsian, Ylkämme askeleet jo kuuluvat! "Jolla korva on se kuulkoon mitä Henki seurakunnille sanoo".

    ReplyDelete
  3. Hyvä kirjoitus joka saa ajattelemaan . Entäs sitten kun Paavalilla ei ollut mitään voima laita mitään kuntoon vielä Room.7 mukaan. Myöhemmin näen kyllä ihan eri Paavali. Mikä on se salaisuus ? Ja mistä Paavali sai sen Voiman ?? Josta tän päivän Sion puuttuu täysin ??? Olkaa siunattuja te ja teidän perheet..

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.