Tuesday, April 5, 2022

Sanoma 4.4.2022

Sanoma laskeutui illalla voimalla sisimpäni. Joka voi sen itseensä soveltaa, soveltakoot.

"Sinulle uskottiin talentteja enemmän kuin osaveljillesi. Herra uskoi sinulle Sanansa, näkökykynsä ja profetaalisuuden.

Olit matkalla Jumalan mieheksi. Arvovaltasi kasvoi ja sinua kuunneltiin. Sinun sydämellesi laskettiin oikeita sanoja oikeaan aikaan, joilla saatoit virvoittaa ja kehottaa veljiäsi.

Jotain oli kuitenkin sydämessäsi, jota et karkoittanut. Niin kuin Isarel teki liiton vieraan maan kansan kanssa Kanaanin maassa, niin teit sinäkin pienen kettusi kanssa. Ja kun kettu kasvoi isoksi et hallinnut enää sitä vaan se kävi kimppuusi ja voitti sinut.

Tänään etsit tietä ulos vankilastasi. Uudistut ja rukoilet. Ryskytät häkkisi ovea mutta se ei aukea. Et löydä takaisin. Sinulle ei uskota enää Jumalan sanoja, et virvoita enää veljiäsi eikä sanasi ole enää profeetallisia. Auktoriteettisi ja arvovaltasi on mennyt. Kysyt tietä entiseen, takaisin siihen, mistä lankesit pois.

Sinulla syntisi on väärä irstas armo, jolla yrität peittää tekojasi ja niiden hedelmiä ilman parannusta ja sen soveliaita tekoja. Sinulla ei ole lupa tehdä ja elää niinkuin itsellesi uskottelet. Et pääse ulos vankilastasi, jos et muista mistä olet langennut, jos et ahkeroitse ja tee parannusta. Jos et anna Jeesuksen tappaa isoa petoa, joka ennen oli niin mitättömän pieni kettu.

Varoitan sinua veljeni. Se kettu vie sielusi ellet pääse siitä eroon. Se armo, johon turvaat, ei vapauta sinua synnistä. Se ei ole Raamatun armo, joka on yhteenkasvanut totuuden kanssa. Tee siis parannus sielusi tähden, jota seuraavat parannuksen soveliaat teot. Tiedät kyllä mitä tehdä, jos avaat Raamattusi ja annat Jumalan puhua sinulle niin kuin kirjoitettu on. Aamen."

3 comments:

  1. Hmm mitä tähän Nyt sanoisin toivottavasti ei mulla ole näin parannuksen armon kalliolla kyllä seison mutta varmasti on parantamisen varaa monessakin suhteessa

    ReplyDelete
  2. Sanon kanssa kommenttini ja mielipiteeni. Ja kiitokset jakamastasi Sanomasta ja yleensä tästä blogista. Sanoma on Herralta mutta en ole varma kaikista termeistä em. "Irstas Armo" mutta ehkä asiaan liittyen se on oikea termi. Jos joku miettii ja pohtii koskeekos sanoma häntä niin mitä ilmeisemmin sitten ei, henkilö jolle Herra puhuu tuntee "piston sydämessään" kuten Raamatussa mainitaan ja hän tietää heti että Herra puhuu hänelle. Hyvä että Herra vielä puhuu , meillä on vielä armon aika ja aika parannukseen. Sitten kun Herra ei enään puhu, olemme vaikeuksissa. Siunausta kaikille.

    ReplyDelete
  3. Helppo sanoa mutta vaikea tehdä ja sitten kun on viimeinen mahdollisuus niin kaikki tekisivät. Jotka ovat maistaneet Kristuksen kärsimysten maljaa ja silti ylistävät Herraa ja laulavat kiitosta, heitä haluaisin nähdä ja ei ole mitään väliä ketä he ovat tai mikä on heidän asunsa mutta uskoisin että heidät erottaa helposti. Hyvää Pääsiäisen aikaa kaikille.

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.