Wednesday, June 1, 2022

Tekikö evankeliumi sinusta vanhurskaan?

Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta. 

Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema.

Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä.

(Room. 6:20-22)

Jokaisen seurakuntalaisen tulisi näinä aikoina tehdä hyvin selväksi Jumalansa edessä itselleen, onko hän synnin palvelija vai vanhurskauden palvelija.

Meillä on Siionissa nimittäin vallalla vanhurskauttamisoppi, joka vanhurskauttaa synninpalvelijat eikä anna heille voimaa muutokseen. Se on toinen evankeliumi - väärä evankeliumi.

Paavali sanoo, että synnin palvelija ei voi olla vanhurskautettu vaan Hän on vapaa vanhurskaudesta. Unohdetaan hetkeksi usko ja katsotaan suoraan maaliin. Synnin palvelija ei voi olla vanhurskautettu, koska todellinen vanhurskautus tekee ihmisestä vanhurskauden palvelijan.

Olkaamme tarkkana! Ei ole Jumalan maailmoissa olemassa sellaista vanhurskauttamisoppia, joka jättää synnin palvelijan omaan tilaansa ja sanoo kaiken olevan hyvin. Ei! Vanhurskautuksen hedelmä on aina pyhä elämä ja vanhurskauden palvelijaksi tuleminen.

Pelkään, että meillä on seurakunnissa vallalla toinen evankeliumi, joka kulkee suloisen sielunhoidon nimissä, ja sitä tarjotaan särkyneille ihmisille. Pahinta on, että totuus ei pääse tekemään  näitä ihmisiä vapaiksi vaan tarjoaa petoksen heidän turvakseen. Ja tuo valhe kulkee armon ja totuuden nimellä.

Tämän valhe-evankeliumin tunnistamme siitä, että se ei anna synninpalvelijalle voimaa muutokseen. Tarkatkaamme hedelmiä! Vapauttiko kuulemasi evankeliumi sinut synnin vallasta? Tekikö se sinusta vanhurskauden palvelijan? Saiko se sinut rakastamaan pyhää elämää enemmän kuin maailman nautintoja? Ja antoiko se sinulle voiman ja muutoksen tähän kaikkeen? Jos vastauksesi on ei, et ole vielä tullut tekemisiin todellisen evankeliumin kanssa. Olet käännynnäinen ja uskonnollisen petoksen uhri. Herää ja kauhistu tilaasi! 

Todellisen totuuden evankeliumin hedelmä on aina ollut ja tulee aina olemaan vanhurskas elämä ja pyhitys. Tee siis parannus ja ala pian laskemaan kustannuksia! Uskoontulo maksaa sinulle koko syntielämäsi. Ja aidossa uudestisyntymässä Jeesus vapahtaa sinut ennen kaikkea synneistäsi. Nyt on aika riisua naamarit ja kohdata totuus ennen kuin on liian myöhäistä.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.