Tuesday, August 8, 2017

Jumalanpalvelus 24/7đŸ”„

Raamatullinen Jumalanpalvelus ei tapahdu rukoushuoneissa sunnuntaina klo 11, klo 14 tai klo 17. Se tapahtuu Jeesuksen seuraajien sydÀmissÀ ja valinnoissa rukoushuoneen ulkopuolella viikon jokaisena pÀivÀnÀ klo 00-24.00.

Tuo Jumalanpalvelus ei tapahdu kÀsin tehdyissÀ temppeleissÀ. Se tapahtuu Uuden liiton temppeleissÀ; uudestisyntyneissÀ uskovissa.


Tuossa Jumalanpalveluksessa Jeesuksen seuraaja kieltÀÀ itsensÀ ja julistaa omalle tahdolle ja haluille kuolemantuomion.

Tuon Jumalanpalveluksen perustana ei ole se mitÀ teemme ja olemme kirkkorakennusten sisÀllÀ. Perustana ja pohjana on oman sydÀmen varjeleminen maailmalta ja synniltÀ. SiitÀ kumpuaa kaikki teot, jotka Jumala vaikuttaa.

Tuossa Jumalanpalveluksessa PyhÀ Henki tekee sitÀ mitÀ tahtoo niinkuin tahtoo.

Tuossa Jumalanpalveluksessa Jumalan tahto tapahtuu palvelijan elÀmÀssÀ joka hetki.

Tuota Jumalanpalvelusta ei tarvitse mainostaa lehdissÀ tai radioissa. SitÀ pÀÀsee seuraamaan livenÀ jokainen kohdalle tuleva ihminen.

Tuossa Jumalanpalveluksessa ei kerÀtÀ uhreja. Golgatalla maksettiin kokouskulut, puhujapalkkiot ja ostettiin koko temppeli Jumalan omaisuudeksi.

Tuossa Jumalanpalveluksessa puhujuna on aina Jumala itse..

TÀmÀ on ainut Jumalanpalveluksen muoto, jonka Raamattu tuntee. Se tapahtuu 24/7 ihmisen sydÀmissÀ. SiellÀ oleva palvelus ei voi olla salassa. Se nÀkyy aina ulospÀin.

SiinÀ Jumalanpalveluksessa ei tarvitse pumpata Jumalan lÀsnÀoloa tilaisuuteen. Jumalan lÀsnÀolo, tuli ja voima lankeaa aina ristintien kulkijan elÀvÀksi uhriksi annetun elÀmÀn ylle.

Tuo Jumalanpalvelus on maailman tehokkain apologetinen peruste jumalattomalle maailmalle ElÀvÀn Jumalan todellisuudesta.

Tuossa Jumalan palveluksessa ei tarvitse kehottaa ketÀÀn evankelioimaan, todistamaan, ylistÀmÀÀn tai rukoilemaan. Tuo Jumalanpalvelus on kaikkea tÀtÀ, ja vielÀ enemmÀn.

Tuossa Jumalanpalveluksessa koko elÀmÀ on alati tÀynnÀ Hengen virtaa ja voimaa temppelistÀ ulospÀin kadotetulle maailmalle pelastukseksi ja lÀhimmÀisille rohkaisuksi.

Millainen olisikaan Suomi 100v, jos edes 10 000 Jumalan lasta Suomessa löytÀisi raamatullisen Jumalanpalveluksen? Olemmeko me löytÀneet?

1 comment:

  1. Olemme erilaisessa ajassa nyt kun koskaan ennen ja monet vÀÀrÀt opit riehuu myös Suomessakin paikoin joka ei tunnusta jeesuksen verta ,kun pelastutaan vaan omaan uhriin,kiitos ja siunausta,keijo

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitÀ suuresti.