maanantai 27. toukokuuta 2019

Sanoma 23.5.2019

Monet seulotaan, sulatetaan ja puhdistetaan, mutta jumalattomat harjoittavat edelleen jumalattomuutta, eikä yksikään jumalaton käsitä tätä. Mutta viisaat sen käsittävät. (Dan. 12:10)

Hänellä on kädessään viskain, ja hän puhdistaa puimatantereensa. (Matt. 3:12)

Jos kuljet tulen läpi, et kärvenny eikä liekki sinua polta. (Jes. 43:2)

Rukouksessa saatu sanoma 23.5.2019

Olin päivällä lyhyessä rukoushetkessä auton ratissa. Toin Herran eteen määrättyjä seurakuntia ja pyysin Jumalalta apua niille. Seurakunnat olivat vapaiden suuntien seurakuntia.

Yhtäkkiä koin, miten sisäiseen maailmaani tuli sanoma ja määrätynlainen välähdys tilanteesta, joka tulee tapahtumaan Suomen Siionissa.

Seurakunnat kaikki tullaan viemään tuleen, koetuksen ahjoon. Jokainen seurakunnan jäsen joutuu sinne. Tuo ahjo polttaa ja kuluttaa seurakuntia niin, että suuri joukko jää pois, eikä kestä tuossa ahjossa. He ikään kuin jäävät tuleen eivätkä tule sieltä voittajina ulos.

Jäljellejääneiden joukosta tuli se sana mieleeni, että "tämä on jäännös." Tulen läpi selvinneitä oli vähän. Monet eivät kestäneet koetusta.

Itselleni tuli Jumalan pelko tämän jälkeen. Anoin armoa itselleni, että minä, joka muille saarnaan, en joutuisi hylätyksi. Niin että Jumala armahtaisi minua, että kestäisin tuon tulen läpi voittajana.

En osaa sanoa, mitä kaikkea tämä sanoma käytännössä tarkoittaa, enkä lähde sitä selittämään. Tiedän vain, että nyt on aika tehdä parannus. Nyt on aika laskea kustannukset oikein ja alkaa rakentaa kalliolle. Nyt on aika lopettaa puolivillaisuus ja maailman kanssa veljeilevä kompromissikristillisyys. On löydettävä Jeesus uudestaan rukouskammioissa ja Raamatun sanan kautta henkilökohtaisesti. On tehtävä parannus salasynneistä, niistä pienistä ketuista, jotka hyvinvoinnin ja aistillisen viihdemaailman kautta liian monia kristittyjä hallitsee. On aika syvästi perustaa koko elämä vain Jeesuksen Kristuksen ja Hänen Sanansa varaan. Voi koittaa pian aika, jolloin kaikki elämämme tukipilarit sekä inhimilliset avut otetaan pois. Kun tulvat tulevat, uskon elämämme perustus tulee olla kunnossa.

Me rukoilemme herätystä. Olemmeko valmiit maksamaan siitä sen hinnan, mitä Apostolien teoissa siitä maksettiin?

Koettele tämä kaikki Jumalasi edessä ja pidä se mikä hyvää on.

10 kommenttia:

 1. Hei! Vakava sanoma, jonka jokaisen meistä Herran omista, tulisi myös omalla kohdalla ottaa vakavasti tutkisteltavaksi. Nyt, ennen kuin on liian myöhäistä.
  Hengessäni koen ihan samaa Jumalan edessä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei

   Kiitos! Muistan heti rukouksin.

   Siunausta ja voimia!

   Timo

   Poista
 3. Tulee mieleeni nyt antaa kommenttia kirjoituksistasi ja kommenttini ei nyt varsinaisesti liity viimeisimpää tekstiisi mutta noin yleisesti. Monet luulevat nykyisin olevan uudestisyntyneitä, täyttyneet Pyhällä Hengellä ja täysivaltaisia Jumalan Valtakunnan Lapsia siis ns.Jeesuksen omia mutta he eivät koskaan ole menneet ahtaasti portista sisälle vaan ovat edelleen portin ulkopuolella. Mutta usein näillä on jonkinlainen kokemus Pyhästä Hengestä tai jonkinlaisesta henkisestä tai yms. kokemuksesta mutta menty muurin yli ilman Jeesusta Kristusta tai sitten se on se kevytversio Hänestä . Vain yksi näkemys noin..Ja hyvää kesää ja jatkoja blogikirjoittelulle.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos viestistä. Itse olen löytänyt seurakuntayhteyden one way seurakunnasta. Suosittelen sydämeni pohjasta one way seurakuntaa. Valtavan raitista ja elävää opetusta. Katso tästä lähin one way seurakuntasi onewayseurakunta.fi. Käy kokouksissa joita sivuilla näkyy. Esim. sunnuntaijuhla ja rukousillat ovat todella hyviä.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.