Sunday, April 4, 2021

Takaisin Golgatalle

Muista siis, mistä olet langennut. (Ilm. 2:5)

Olen tullut vakaasti siihen tulokseen, että koko Jumalan seurakunta Suomessa tarvitsee äärimmäisen kipeästi tuoreen näyn ja kosketuksen Golgatan työn syvyydestä. Ei vain pinnallista tietämystä rististä vaan sisäisen ja omakohtaisen tuoreen näkökyvyn omalle hengelleen siitä, mitä minun puolestani tehtiin Golgatalla. On saatava uusi ymmärrys henkeen ja sieluun Jeesuksen sovituksesta, lahjavanhurskaudesta ja verestä.

Pelkkä parannus ja penseydestä puhuminen ei riitä. Ensirakkauden sytyttää vain Golgatan työn ilmestyksenomainen tuoreus sisäisessä maailmassa Pyhän Hengen antamana. On saatava kirkas näky tästä mies- ja naiskohtaisesti. 

Minun on vaikea uskoa, että seurakunta on valmis herätykseen tai mihinkään hengelliseen läpimurtoon ennen kuin Siionissa löydetään uudestaan syvä käsitys Golgatan työn kokonaisvaltaisuudesta. Ilman sitä toiminta ja touhuilu on vain "efesolaista" puurtamista, josta puuttuu aito ja todellinen rakkaus Vapahtajaan. Golgatan verinen armonvirta avaa aina Elävän Veden virrat. Eivät ne kaipaamamme Hengen virrat muualla aukea kuin tuoreessa Jeesuksen sovintoveren armon kokemisessa ja näkemisessä. 

Uskon, että tähän Jumala kutsuu nyt koko Siionia. Mikään muu ei nosta apatian vallassa olevaa Jumalan kansaa kuin tuore näky Jeesuksen sovitustyöstä omakohtaisena todellisuutena.

2 comments:

  1. Voiko näky Jeesuksen sovitustyöstä nousta ellei omaa syntisyyttä havaita ensin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se tässä juuri onkin kun Suomi on täynnä äärimmäisessä masennuksessa olevia uskovia, jotka ei muuta näe kuin oman kelvottomuuden ja syntisyyden. Ne kyllä tekee parannusta ja itkee ja ķatuu mutta sielu ja henki ei saa siipiä kun Golgata ja lahjavanhurskaus on verhon takana.

      Uskoakseni Golgatan sovituksen saarna avaa pelastuksen oven jumalattomille pakanallekin. Esim. Kornelius ja Pietari. Sanoma rististä sai sotapäällikön uudestsisyntymään kesken saarnan. Ja täyttymään Hengellä jopa ennen kuin oli edes kasteelle ehtinyt. Tätä me tarvitaan.

      Delete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.