Saturday, August 14, 2021

Saastan tulvaportit ovat avautuneet

Heinäkuu 2021 oli mittaushistorian kuumin.

Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.(Jes. 24:5-6)

Eikö ole erikoista, että ilmaston lämpeneminen ja maan saastuminen on ennustettu jo 2700 v. sitten Raamatussa? Ja sille annettu syy on, että ihmiset ovat rikkoneet lait ja muuttaneet käskyt, jotka Jumala on antanut.

Uskon, että muuttaessaan avioliitto-käsitteen, tehdessään abortteja, eläessään avoliitoissa, katsellessaan pornoa ja siunaamalla sen, jonka Jumala kiroaa, ihminen on vetänyt maailman ylle yhä syvenevän kirouksen kehityksen. En usko sen olevan sattumaa, että korona tuli Suomeen pian sen jälkeen, kun avioliittolait muutettiin ja Päivi Räsäsen julkituomat Jumalan totuus teilattiin koko kansan edessä.

Korona ja ilmastojutut. Ne ovat vakava varoitus sille jumalattomuuden kehitykselle, jota ihminen harjoittaa. 

Miten maalle käy?

Jesaja jatkaa saman luvun lopussa:

Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu. Maa hoippuu ja hoipertelee niinkuin juopunut, huojuu niinkuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse. (Jes. 24:19-20)

Niin. Milloin maa sitten tulee kuntoon? Olisiko seurakunnan aika alkaa panostamaan luonnonsuojeluun? Jumala ilmoittaa, että ihmisten rikkomukset ja synnit painavat maata niin syvästi, että maa ei tule tästä kehityksestä koskaan nousemaan. Tämä kaikki tulee päättymään siihen, että maa poltetaan tulella ja luodaan uusi taivas ja uusi maa. Siellä tulee asumaan vanhurskaus eikä mitään kirousta tule enää olemaan. Näin Ilmestyskirjan lopussa luvataan.

Meidän tulee nyt nostaa katseemme tulevaan. Älkäämme murehtiko tätä kaikkea. Nämä ovat synnytystuskia, jotka hetken kestävän kivun jälkeen tuovat esiin aivan uudenlaisen maailman ja todellisuuden niille, jotka seuraavat Jeesusta eivätkä anna maailman saastan eksyttää itseään.

Saastan tulvaportit ovat auenneet

Viimeisinä vuosina ihmiset ovat himoissaan avanneet sellaiset saastan tulvaportit, että seurakunta tulee joutumaan todella koville. Tuo eksytyksen tulva tulee syöksymään jokaista kirkkokuntaa ja herätysliikettä vastaan. Ja valitettavasti tulee tapahtumaan kaikkien aikojen suurin luopumus kristikunnassa. (2. Tess. 2.) 

Nuo laittomuuden tulvat ja virrat tulevat syöksymään jokaisen meidän elämäämme vasten. Eivät ne syöksy jumalattomia vastaan. He ovat virran mukana kulkevia hengellisesti kuolleita ihmisiä, jotka eivät näe tilaansa. Vain ne uskovat kestävät, jotka ovat kaivaneet perustuksensa syvään Kalliolle. Muut kokevat uskonelämässään suuren sortumisen. (Luuk. 6:46-49) He tulevat antamaan periksi sille paineelle ja eksytykselle, jonka tämä maailmasta syöksyvä saastan tulva tuo tullessaan. Ne, jotka pitäytyvät Sanaan, joutuvat vainottaviksi ja jopa surmattavaksi Jumalan sanan tähden, ei välttämättä Jeesuksen nimen tähden. (Ilm. 20:4, Mark. 4:17) Mutta heidän perustuksensa tulee kestämään kaiken tämän. Mikään Tuonelan kohdusta syöksyvä virta ei voita Kristus-kalliolle perustettua rakennusta. (Matt. 16:18)

Uusi Jeesus

Viimeisinä päivinä julistetaan väärää Jeesusta ja Kristusta, joka ei ole Raamatun Jeesus. Tuo uusi Jeesus tulee olemaan humanistinen Jeesus, joka hyväksyy ihmisen lihallisuuden ja aistillisuuden. Valhe-Jeesus ei vapauta synnistä vaan jättää ihmisen himojensa ja halujensa valtaan antaen siunauksen sille kaikelle. Ja tuo väärä Jeesus tullaan ottamaan avosylin vastaan, koska se miellyttää ihmisen lihaa. 

Tuo valhe-Jeesus tulee hyväksymään myös homouden ja lesbouden. Tämä kaikki tulee tapahtumaan rakkauden nimissä ja Raamattuun pitäytyvät tullaan leimaamaan kovasydämisiksi ja lakihenkisiksi. Tämä tulee jakamaan monet herätysliikkeet.

Todellinen Jeesus Kristus vapauttaa synnistä jokaisen, joka hyväksyy Hänet sellaisena kuin Hän on. Hän vei lihamme ristille ja pyytää näinä viimeisinä päivinä meitä kuolemaan itsellemme ja ottamaan vastaan Hänen elämänsä. Hän ei hyväksy minä-keskeistä elämää vaan julistaa, että se on luovutettava kuolemalle, jotta Hänen elämänsä pääsisi vaikuttamaan meissä pyhyyttä ja vanhurskautta. 

Hän ei ole ainoastaan vanhurskauttaja ja sovittaja vaan myös Lunastaja. Hän lunastaa synnin orjan vapauteen pois synnin hallintavallasta. Häntä ei aistillinen ja moderni uskonnollinen maailma tule hyväksymään. He kehottavat ihmistä toteuttamaan itseään, kun taas Jeesus Kristus kehottaa kieltämään itsensä, ottamaan ristinsä ja seuraamaan itseään. Tämä vastakkainasettelu tulee korostumaan tulevina aikoina yhä syvemmin kristikunnassa. Vain ahdas portti ja kaita tie vievät perille. Niiden tärkeys tulee olemaan tulevina aikoina elämän ja kuoleman kysymys, kun joudumme ahtaalle Jumalan sanan tähden.

Nostakaa siis päämme ja rohkaiskaa mielemme. Vapautuksemme päivä on lähellä, ehkä jopa oven edessä. Jeesus Kristus tulee aivan pian pelastukseksi niille, joiden rakennus on Hänen ,ja Hänen Sanansa, varaan rakennettu. Valvokaamme ja olkaamme joka hetki valmiit, ettei rietasten eksytys saa meitä pois ainoalta oikealta perustaltamme.  (2. Piet. 3:17)

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.