Tuesday, October 26, 2021

Vastauksia ilman kysymyksiä.

Kristittyinä ilman uudestisyntymää.

Synnit anteeksi ilman parannusta.

Usko ilman kuuliaisuutta.

Jumalan sanaa totellaan, jos se ei ahdista.

Jumalan siunaukset ilman ristin ottamista.

Pelastus ilman vapautusta synnistä.

Saarnaajat, joiden sanoman kuulijat määrävät.

Seurakunta ilman pyhyyttä

Uskonelämä ilman hedelmää.

Helluntai ilman Kristuksen Herruutta.

Saarnatuoli ilman tulta.

Alttarit ilman kyyneleitä.

Syntiset sydämet ilman synnintuntoa.

Ei Jumalanpelkoa.

Ei helvetin todellisuutta.

Ei pelkoa tuomiosta.

Parannus on lakihenkisyyttä.

Jumala, joka ei tuomitse.

Jumalan huone ilman Jumalan pyhää kirkkautta.

Synnit, joita ei paljasteta.

Seurakunta, joka ahdistuu jokaisesta kehotuksen sanasta.

Ja tämän kaiken keskellä me ihmettelemme, miksei ole herätystä.

4 comments:

  1. Voimakas hyvä sana ja totuus
    Näin on saarnattava.

    ReplyDelete
  2. Kuinka monta neitsyttä naista on tähän mennessä synnyttänyt poikalapsen ja silti he etsivät Messiaansa. Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel. Jesaja 7:14

    ReplyDelete
  3. Kristillisessä radio-ohjelmassa kysyttiin avoliitosta ja vastaaja hyvin Raamatun tunteva ei pitkän vastauksen aikana kunnolla sanonut mitään siitä siis ymmärsin että ei halunnut vastata vaan kiersi kysymyksen. Siis yksinkertaisesti ymmärtääkseni kaiketi Raamatussa ei ole mitään avoliitosta ja se ei ole Jumalan mielenmukaista vaan peräti syntiä ja haureudessa elämistä ja vanha termi sille kait on salavuoteisuus. Minun mielestäni avoliitossa elävä ei voi olla Jumalan käytössä siis ns. astia tai Pyhä Henki tällaisessa henkilössä, pidän sitä mahdottomuutena. Jokainen tietty elää valintojensa mukaan mutta on myös kaiketi hyvä kertoa selkeästi mikä on Jumalan mielenmukaista jos ihminen haluaa tällaista noudattaa.

    ReplyDelete
  4. Oli ihan ok saarna, kiitokset siitä. Toisaalta en ole ihan varma kauanko pääset vielä puhujapönttöön. Jos seurakunnassanne sanottaisiin että hommataan iso sianpää ja pari vadillista hyviä hedelmiä ja mennään buddhalaistemppeliin ja uhrataan buddhalle ja samalla poltetaan suitsukkeita, vastaanotto olisi varmaan aika nihkeää. Mutta jos sitten sanottaisiin että muutamat teistä saisi sitten myöhemmin ison rahavoiton muutama satatuhatta kenties ja muutama saisi uuden hyvän työpaikan kuhan nytten menisitte uhraamaan buddhalle niin voisi olla että jotkut jo menisi. Kuten saarnassasi mainitsit rahapelit niin siinnä on paljon vakavemmasta synnistä kyse kuin ahneudesta, siinnä turvaudutaan epäjumalaan, onneen ja fortunaan ja hylätään Jumala. Kuningas Salomo oli yksi rikkaimmista muinaisista Israelin Kuninkaista mutta Salomo ei varsinaisesti halunnut rikkautta mutta Salomo sai sen kaiken Jumalalta ja viisauden myös mutta menetti kanssa myöhemmin salliessaan vaimojensa harjoittaa epäjumalanpalvelusta Israelin maassa.

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.