Monday, January 24, 2022

Siionin hukattu etsikkoaika

Tämä kirjoitus ei koske kaikkia uskovia. Uskon, että monet ovat käyttäneet aikansa näinä päivinä oikein. Kirjoitus on kohdistettu tietylle joukolle kehotukseksi parannukseen. Koettele teksti Herrasi edessä ja pidä se, mikä hyvää on.

Aikalisä

"Ja hän nousi vuorelle ja kutsui tykönsä ne, jotka hän itse tahtoi, ja he menivät hänen tykönsä. Niin hän asetti kaksitoista olemaan kanssansa ja lähettääksensä heidät saarnaamaan, ja heillä oli oleva valta..." (Mark. 3:13-15)

Opetuslapset olivat nähneet Herran tekoja ja voimaa jo jonkin aikaa. He olivat nähneet käytännössä, miten Jeesus opetti ja toimi. Oli oltu oppipoikina katselemassa, miten Mestari toimii ja vaikutti.

Nyt Jeesus kuitenkin otti aikalisän. Hän lopetti hetkeksi kaiken toiminnan ja vetäytyi yksinäisyyteen. Ja Hän ei mennyt sinne yksin vaan Hän antoi kutsun opetuslapsilleen tulla Hänen kanssaan kahden. Siellä Hän puhuisi salattuja asioita, toimintaohjeita ja tulevia asioita opetuslapsilleen. Ja mikä suurinta, Hänen käsiensä alta tulisi lähtemään joukko Herran sotaurhoja, jotka Hän itse olisi lähettänyt ja valtuuttanut tuleviin tehtäviin.

Opetuslasten olisi nyt oltava valmiita. Oli tullut kriittinen hetki heidän koko palvelutyötään koskien. Oltiin vedenjakajalla.

He kuulivat

Huomaa nyt eräs tärkeä seikka. Ne, jotka kuulivat ja ymmärsivät tuon vetäytymiskutsun, menivät Mestarinsa kanssa kahden yksinäisyyteen. Oli jätettävä työ, perhe, toiminta ja harrastukset. Oli mentävä yksinäisyyteen. Oli mentävä ajattomuuteen. Ja siellä oli oltava juuri niin kauan kuin Herralla oli asiaa. 

Huomaa, että he olisivat voineet jatkaa hengellistä toimintaa innokkaana. He olisivat voineet tehdä jotain muuta, joka olisi varastanut tuon Herran kutsun ja aikalisän, joka olisi täysin välttämätön opetuslasten palvelutehtävän onnistumisen kannalta. 

Ja nyt jos he eivät olisi kuulleet ja ymmärtäneet tuota kutsua tulla yksinäisyyteen, he olisivat lähteneet liikkeelle omissa nimissään ja omin valtuuksin. Silloin he eivät olisi lähteneet liikkeelle Herran käsien alta ja Hänen antamin valtuuksin.

Sanoma sinulle

Uskon, että juurikin näin kävi Suomen Siionille vuoden 2020 alussa. Jumala antoi suunnattoman arvokkaan etsikkoajan seurakunnalle. Kaikki toiminta lakkasi ja uskovat saivat mahdollisuuden kuulla Herransa äänen. Nyt oli mahdollisuus hiljentyä. Mahdollisuus löytää Jeesus syvemmin kuin koskaan. Oli tullut mahdollisuus rakastua Häneen suuremmin kuin koskaan katselemalla Häntä sellaisena kuin Jumalan Henki Hänet tulisi maalaamaan uskovien silmien eteen. Kaikki oli valmiina Jumalan maailmassa. Seurakunta tultaisiin nyt uudistamaan tulevia vaikeita koetuksen aikoja varten.

Mutta pelkään pahoin, että toisin kävi. Uskovat löysivät internetin ja sieltä kumpuavat uudet opit. Löydettiin uusi vihollinen, jota alettiin vastustaa voimalla somessa ja joka tuutissa. Uskovat uhrasivat Herran heille antamaa etsikkoaikaa tuntikausia päivässä, etsimällä tietoa koronarokotteesta. Siitä muodostui ajan kuluessa aikavaras, epäjumala, jonka alttarille uhrattiin satoja tunteja Jumalan aikaa. 

Yksi tunti päivässä tarkoittaa kahdessa vuodessa yli 700 tuntia. Arvioni on alakanttiin ammuttu, jos sanon, että sadat uskovat ovat käyttäneet etsikkoaikansa väärin näiden kahden vuoden aikana. He ovat hengellistäneet rokotteen. He ovat tuntikausia Facebookissa ja netissä suu vaahdossa sotimassa rokoteainetta vastaan. Mitä, jos he olisivat käyttäneet nuo sadat ja tuhannet tunnit Herran edessä? Mitä, jos he olisivat kuulleet tuon Herran kutsun käydä ylös vuorelle ajattomuuteen? Mitä, jos he olisivat kuulleet Jumalan sydämen hädän ja tuskan ja saaneet kokea Hänen käsiensä alla uudistumisen ihmeen? He olisivat lähteneet Jumalan valtuuttamina ja lähettäminä kohti lopunajan koitoksia.

Mutta nyt juna tuli ja juna meni. Näitä kahta vuotta ei saa takaisin. Mitäköhän he sanovat kerran Kristuksen tuomioistuimen edessä, kun heiltä kysytään niiden hukattujen tuntien perään, jotka käytettiin täysin joutavaan? Miten he voivat katsella Ylkäänsä, joka olisi tahtonut jakaa heidän kanssaan nuo sadat tunnit, jotka rokotuspiikkipäivitykset ja tiedonhankintasessiot Häneltä varastivat. Yljällä olisi ollut halu puhua morsiamelle. Mutta morsian löysi toisen, tärkeämmän ajanvietteen. Ja morsian hengellisti tuon uuden epäjumalansa. 

Ja nyt tätä kirjoittaessani en ota kantaa rokotuksen puolesta enkä vastaan. Se on jokaisen oma asia. Se ei ole hengellinen asia. Äläkä nyt selittele rokotepassista tai salaliitoista. Älä hengellistä vainoa rokotepassin tai rokottamattomuuden tähden. Kristuksen Henki lepää yllämme silloin, jos tulee vaino Hänen nimensä tai Sanansa tähden. Älä ota marttyyrin viittaa yllesi siitä, mikä ei marttyyriutta ole. Siinä voi olla takana hengellinen ylpeys 

Mielipiteesi rokotepassista ja koronarokotteesta eivät käy puolustuksena niille sadoille hukatuille tunneille, jotka sait Jumalan kädestä, ja jotka käytit joutavaan turhuuteen. Osaat kyllä arvostella Raija Toiviaista ja Marinin hallitusta, mutta itse et ole kuullut Jeesuksen kutsua, ääntä etkä käyttänyt aikaasi Hänen kasvojensa etsimiseen vaan  turhuuteen.

Lopuksi

Uskon, että Jeesus olisi halunnut antaa meille jotain syvällisempää, mutta me emme olleet valmiit siihen. Meillä on kyllä oikea oppi mutta ei kykyä erottaa Jumalan meille antamaa etsikkoaikaa. Olisimme voineet saada Jumalan kosketuksen ja uuden voiman ja voitelun. Facebook päivitykset rokotteesta eivät ole yhtä kuin Jumalan kosketus. Jumalan kosketuksen saa Hänen kasvojensa edessä, kun hän kutsuu lähelleen. Toivon, että Hän kutsuu vielä hetken meitä lähelleen. Rukoilen, ettei Hän äänensä vaikene. Peruuttamaton on jo monien kohdalla tapahtunut. Noita satoja tunteja ei koskaan saada takaisin.

Toivon kuitenkin, että kuulemme tulevaisuudessa Hänen äänensä. Rukoilen, että emme olisi enää niin tyhmiä kuin olemme  kaksi vuotta olleet. Emme edes käsitä, mitä olemme menettäneet. Hänellä olisi ollut asiaa. Hän olisi puhunut. Hän olisi lähettänyt meidät. Ja Hän olisi valtuuttaneet meidät. Mutta me emme sitä huomanneet. Me löysimme salaliitot. Me löysimme "myrkkypiikin". Ja me kuvittelimme, että olimme valkeuden asialla. Mutta me hukkasimme etsikkoaikamme ja me laiminlöimme Hänet.

Tehkäämme siis parannus! Lopettakaamme hörhöily nyt! Katukaamme tomussa ja tuhassa pimeyttämme! Nyt on ehkä viimeinen aika uudistua ja löytää Hänet! Yö on tulossa pian.

5 comments:

  1. Kohottavia ajatuksia. Ihan lonkalta ei pysty nyt vastaamaan noin syvältä luotaaviin juttuihin. Täytynee todellakin sulatella vähän ja palata asiaan uudelleen. Siihen kyllä yhdyn, että meidän tulisi pyrkiä ytimeen nykyisenä aikana ja nollata kaikki epäolennainen. Itse kunkin uskovan elämässä on monenlaista kysymysmerkkiä, minullakin. Ja niihin kaivataan vastauksia.

    ReplyDelete
  2. Olipa kerran mies jolle Herra Jeesus Kristus ilmestyi ja mies täyttyi Pyhällä Hengellä. Miehestä poistui tuona hetkenä kaikki saasta ja kaikki pelko hävisi samalla. Herra puhui myös myöhemmin miehen kanssa ja ilmoitti asioita ja opetti Raamattua ja Herra ilmestyi ja puhui myös yhdelle hengelle kirkossa miehen kautta samalla kun Pyhä henki täytti kirkkosalia . Tämän jälkeen miehellä oli välitön rukousyhteys Herran kanssa ja rukouksiin vastattiin. Samalla miehellä oli kamppailua henkimaailman kanssa ja ne puhuikin kanssa: "Profetoi, kuka se on, joka sinua löi!". Herralla Jeesuksella Kristuksella oli tehtävä tuolle miehelle , piti johdattaa tietty ryhmä ihmisiä Herran luokse ja samalla evankelioida heitä mutta ongelma oli että tuota piti odottaa muutama vuosi ennenkuin aika oli kypsä ja varmaan tuon jälkeen oli muitakin tehtäviä varattuna. Mutta tuona aikana kun miehen piti vain odottaa ajan täyttymistä, joka myöhemmin tulikin ja elää vain Herran kanssa ja yhteydessä normaalia elämää mies lankesi vakavaan syntiin, haureuden syntiin. Langetessaan syntiin kaikki suunnitelmat tuhoutuivat ja kaikki yhteydet Herraan Jeesukseen Kristukseen mitkä oli ennen tuhoutuivat. Ja ne ei ole sen jälkeen palautuneet...tuo mies varmaan haluaisi sanoa nyt että alkää tehkö samaa virhettä kuin hän..Mutta etsikää Herraa kun hänet löytää voidaan

    ReplyDelete
  3. Kirjoituksessasi on ideaa, ylenpalttisen ajankäytön ja etenkin rokotuksista yms asioista vaahtoamisen, hallituksen kritisoimisen ja ylipäätään liiallisen politisoinnin osalta. Varo kuitenkin ettet liikaa kärjistä ja lokeroi kaikkia tietyllä tavalla ajattelevia tai maailman tapahtumiin suhtautuvia samaan karrikoituun ääriryhmään. Itse esim suhtaudun rokotteeseen kriittisesti, näen maailman tapahtumien taustalla pedon valtakuntaan johtavaa kehitystä ja kuviota, ja uskon joiltakin osin jopa salaliittoihin (kyllähän Raamattu monelta osin kertoo juurikin salaliitoista sanan varsinaisessa merkityksessä). Mutta en ole asiaan käyttänyt yhtään enempää aikaa kuin tarvitsee, ja sitäkään aikaa en ole ottanut pois hartauselämästä. Enkä aktiivisesti tai aloitteellisesti puhele ihmisille näistä asioista. Enkä hengellistä asiaa, ja ajattelen että riskiryhmille voi jopa ehkä olla hyötyä rokotteesta (sanon ehkä, koska en millään muotoa ole alan asiantuntija). Ja meitä on enemmänkin, vaikka se kuvailemasi ääripää luonnollisesti onkin äänekkäämpi ja näkyvämpi. Herra meitä kaikkia armahtakoon. Sekä tuota ääripäätä, että sitä ääripäätä joka nielee sokeana kaiken mitä yhteiskunta syöttää. Ja kaikkia siltä väliltä. Aamen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos kiinnostaa pedon merkki ja antikristus niin voin suositella apokryfikirjoituksia ja Raamatun ulkopuolisia tekstejä jos nyt pois nämä gnostilaiset tekstit ja käyttää harkintaa. Ja en osaa nyt muistista sanoa mitä niistä kannattaa lukea tai jättää väliin. Nuo ei ole Raamattuun verrattavia arvovallassa yms. mutta voi ottaa em. historiankirjoituksina. En ymmärrä miten näillä rokotuksilla juurikaan olisi mitään tekemistä pedon valtakunnalla muuten kuin laittomuus ja Jumalan vastaisuus ja erilaisten syntien hyväksyminen lisääntyy yhteiskunnassa. Ja mitä tulee tähän ilmestyskirjan petoon niin uskoisin että melkein 80 prosenttia uskovaisista uskoo häneen jos enemmän, noh en osaa sanoa just Suomesta, ihan koska tuo laittomuuden henkilö tekee niin suuria ihmeitä ja uskovaisilla ei taida nykyyään olla kykyä erottaa tuota tai ihmiset ei tiedä miten sen erottaa ja siihen on tietty monia syitä.

      Delete
    2. "En ymmärrä miten näillä rokotuksilla juurikaan olisi mitään tekemistä pedon valtakunnalla..."

      Oikeus käydä kauppaa ja saada palkkaa on liitetty johonkin maailman hallitsijoiden myöntämään statukseen. Minä en ymmärrä miten siinä ei voi olla näkemättä yhtäläisyyttä profetioihin pedon valtakunnasta. Henget toimivat aina tiettyjen samojen periaatteiden ja toimintamallien mukaisesti. Antikristuksen henki on aina toiminut ja tulee aina toimimaan tuon saman mallin ja päämäärän mukaisesti. Ne on tärkeä ymmärtää, ettei paholaisen juonet olisi meille tuntemattomia (2 Kor 2:11). Teknologian kehityksen kautta alkaa olosuhteet maailmassa olla valmiit globaalin järjestelmän luomiseen. Rokotusten ja niihin liitettyjen talouspakotteiden kautta ihmisiä on saatu totutettua, ja pitkälti myös manipuloitua itse haluamaan tätä niinsanottua terveyspassia. Jos haluaisin sisäänajaa pedon merkin kaltaista systeemiä maailmaan, niin en ainakaan heti keksi paljon tätä parempaa tapaa. Samaa mieltä olen kyllä laittomuudesta, se on antikristuksen suurin tuntomerkki ja siihen puoleen tulee ennenkaikkea keskittyä.

      Delete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.