Thursday, December 29, 2022

Suurin vääryys

Jos helvetti on olemassa ja jos se sellainen kuin Raamattu siitä opettaa, on mitä suurin vääryys, että voimme elää uskovina niin kuin elämme. 

Olemme sadistista suurimpia, kun emme tee kaikkeamme estääksemme ihmisiä menemästä sinne.

Olemme seurakuntana kollektiivisesti osallisena suurimpaan heitteellejättöön ja petokseen, mitä maailma tuntee, jos emme anna itsestämme kaikkea, jotta pelastaisimme edes muutamia.

Helvettiin joutumiseen jälkeen en voi kuvitella mitään kauheampaa asiaa kuin olla pelastettuna ihmisenä tekemättä kaikkea voitavaamme, ettei yksikään joutuisi sinne.

Herra pelasti meidät itselleen. Emme ole enää itsemme omia. Mutta pelastettuina olemme ottaneet elämämme uudestaan itsellemme ja teemme sillä, mitä itse haluamme, aivan kuin Herralla ei olisi elämäämme mitään omistusoikeutta.

Hän pelasti meidät, jotta Hän voisi meidän kauttamme ilmaista pelastuksen tien maailmalle. 

"Kuka menee Meidän puolestamme?!!!" (Jes. 6.luku) huusi Herra jo Vanhassa Testamentissa. Nuo sanat kaikuvat helvetin kuilun partaalla tänään suuremmin kuin koskaan. Jos me emme mene, kukaan muu ei tule menemään. Hän on jo tehnyt kaikkensa maailman edestä. Nyt on meidän vastuu kuolla itsellemme, kadottaa oma elämämme ja mennä. Mennä, ettei yksikään hukkuisi.

Jos voimme olla menemättä, olemme osallisina mitä suurimpaan majesteettirikokseen ihmisyyttä vastaan. Olemme silloin sokeimpia ja eksyneimpiä kaikista. 

Herra maalatkoon ikuisuuden tulikirjaimin sydämiemme tauluun. Herra armahtakoon, ettei yhdenkään verta vaadittaisi minun käsistäni laiskuuteni vuoksi.

Seurakunnan hätätila on suuri. On etsittävä Herraa ja paastottava, että heräisimme näkemään oman paatumuksemme. On löydettävä uudestaan Jeesus ja Hänen tiensä. Vain Hänen johdossaan me voimme tässä onnistua.

1 comment:

  1. Tämä on se hätähuuto jota itsekin itkin eilen Herran edessä. Kenen suun kautta Herra puhuu parannussaarnaa nukkuvalle seurakunnalle. Eikö meillä ole tervettä Jumalan pelkoa ja kunnioitusta? Jeesus siirsi vastuun meille. Tämä on niin vakava asia,että ehdottaisin jokaisen,joka kantaa tätä taakkaa,kokoontumaan Herran eteen tunnustamaan velttous,synnit ja uudistamaan matkaliiton Herran kanssa. Rukoustunit on hyvä,mutta kuinka moni kurkistaa kelloa joko se tunti meni ja velvollisuus tuli hoidettua,minä joskus mukana. Tehdään konkreettisia tekoja eikä vain murehdita!!!

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.