Thursday, May 30, 2024

Pakene tulevaa vihaa!

"..minulla on kova tuska tässä liekissä!" (16:24)

Ajattele. Helvetin esikartano on täynnä näitä "rikkaita miehiä", jotka tuntevat siellä ollessaan Raamattunsa. He pelasivat aikanaan helmasyntiensä kanssa venäläistä rulettia ja hävisivät. Hetkessä peli oli pelattu ja armonovi suljettu. Lopullisesti.

Nyt he huutavat tuskissaan helvetin esikartanossa tietäen joka hetki, että pian on tuomiopäivä, jolloin heidät heitetään ikuisuudeksi helvettiin perkeleen kanssa. Se on ikuinen tuomio ja ikuinen piina. Heitä vaivataan öin ja päivin. Ja heidän vaivansa savu on nouseva iankaikkisesta iankaikkiseen. Ja mikä pahinta, Jumala ei koskaan enää kuule eikä vastaa heidän avunhuutoonsa! He ovat koko ikuisuuden yksin, hylättyjä ja sille ei tule koskaan loppua.

Heidän silmiensä edestä vilisee läpi ikuisuuden kaikki ne hukatut Jumalan kutsut ja sydämen paaduttamiset. He haluaisivat vielä kerran tehdä parannuksen, mutta sitä mahdollisuutta ei koskaan enää anneta.

Ja tästäkö ei saisi varoittaa? Tätäkö totuutta pitäisi piilotella? Tämäkö on henkistä väkivaltaa? Pitäisikö synnissä eläviä saattohoitaa helvettiin? Suurinta henkistä väkivaltaa on olla varoittamatta ihmisiä tästä kaikella vakavuudella.

Kristitty, joka ei tunne tuskaa tämän totuuden vuoksi, on maailmankaikkeuden sokein ja sadistisin ihminen. Hän tietää, mikä synnissä eläviä odottaa, mutta ei tee mitään. Hän tunsi parannuksen välttämättömyyden, synnin vakavuuden ja Jeesuksen, mutta Hän salli kaiken tämän tapahtua.

Voiko sellaista katsoa läpi sormien?

6 comments:

  1. On liian kauan kuultu "korvasyyhyyn" julistusta. Nyt on aika kaikkien julistajien tehdä täyttä totta! Tilinteon hetki on oven edessä!
    Siunausta ja voimia sinulle Timo!

    ReplyDelete
  2. "They would fain have a salvation, but not this, which consists in deliverance from their sins. They would fain have a Savior, but not Jesus, for He saves men from their sins. They can not get Him to do the thing they want done; for He will save none from hell who will not be first saved from sin. Hence many fail because they are trying to make Jesus Christ serve with their sins. Their effort is to induce Jesus to take them in their sins, and make them–in this state, His people, and give them heaven. Their essential mistake is that they seek salvation from punishment and not from sin." C. G. Finney

    ReplyDelete
  3. Aamen. Seurakunnissa puhutaan tulevana vihana antikristuksen ajasta, jota ennen seurakunta muka temmataan pois, MUTTA EI IKUISESTA VIHAN AJASTA, KADOTUKSESTA. KYLLÄ, on mitä suurinta henkistä väkivaltaa olla varoittamatta ihmisiä tästä kaikella vakavuudella.

    ReplyDelete
  4. Kiitos totuuden sanoista pysy vain linjassa Jeesus rakastaa totuutta ja sinua ole siunattu

    ReplyDelete
  5. Amen, word, bro! Armosta puhuttaessa tarkoitetaan nykyään armottomuutta, kun ihminen jätetään synteihinsä kelpaat omana itsenäsi-mentaliteetilla. Ihan kuin meillä olis Jumalan rakkauteen ja armoon mitään osuutta muuta kuin synnintunnon, katumuksen ja syntien hylkäämisen ja parannuksenteon kautta! Kyllä Joonia ja Johannes Kastajia tarvitaan tänä päivänä, kipeästi tai tää sukupolvi menee helvettiin pientä joukkoa lukuunottamatta. Ihan hirveän kivulias ajatus ja pitäisi aiheuttaa jokaisella uudestisyntyneellä kristityllä niin valtavaa hätää ja surua kadotukseen menevien ihmisten puolesta, että näistä asioista ei pystyisi olemaan hiljaa ja joidenkin loukkaantumiset olisivat vain pakollinen paha siinä touhussa, ei lamauttava tekijä!!

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.