Saturday, March 19, 2022

Laske Pyhyytesi vielä kerran alas Siioniin!

Seurakunnassa on mukavaa ja viihtyisää niin kauan, kun siellä ei ole Jumalan Pyhyys läsnä.

Kun Jumala laskee alkuseurakunnan pyhyyden alas, valehtelijat voivat kaatua kuolleena maahan, vastustajat voivat tulla sokeaksi ja itselleen kunnian ottavat voivat joutua madon syömiksi. Näin kävi alkuseurakunnassa. Lue Apostolien teot 5. luku niin tiedät, mitä tapahtuu seurakunnassa, kun Herran pelon Henki hallitsee siellä.

Kun pyhyys ei ole seurakunnassa, siellä voi elää vaikka minkälaisessa synnissä eikä mitään tapahdu. On vain hyvä olo. Mutta olemmeko valmiit kohtaamaan Herran puolivillaisina kristittyinä, jos Hän todella laskisi pyhyytensä Siioniin?

Me olemme tottuneita, että seurakunnat ovat täynnä viihdettä ja lihallista mukavuutta. Olemme täysin tietämättömiä pyhyydestä. Ja eikö ole pelottavaa, jos sitä ei ole? Onko Jeesus oven ulkopuolella, ja me luulemme Hänen olevan sisällä seurakunnissamme niin kuin Laodikeassa? Laodikea eli aivan kuin Jeesus olisi sisällä, vaikka Hän oli jo lähtenyt seurakunnasta ulos. Kun Pyhyys poistuu niin viihde ja uskonnollinen touhuilu saa vallan.

Minua pelottaa se, että emme edes tiedä käytännössä, mitä Jumalan Pyhyys on ja mitä se saa seurakunnassa aikaan. Ja silläkin uhalla rukoukseni on: "Jeesus tule takaisin seurakuntaasi. Silläkin uhalla, että pyhyytesi painaisi minut tomuun huutamaan armoa! Älä anna minun kuolla ennen kuin näen sinun pyhyytesi seurakuntasi keskellä! Kaada vaikka kaikki uskonnolliset rakennelmamme alas, kunhan Sinun Pyhyytesi vielä kerran saa ilmestyä Siionissa!"

"..kuka voi pysyä, kun hän ilmestyy? Sillä hän on niinkuin kultasepän tuli ja niinkuin pesijäin saippua." (Mal. 3:2)

4 comments:

  1. Aamen. Tämä alue on unohdetuimpia alueita julistksessa ja elämässämme ja sen vaikutukset ja ilmiöt myös näkyvät. Ajankohtainen sana. HL.

    ReplyDelete
  2. Koti- Srk Sunnuntaina oli pyhyys viikot 11-12.

    ReplyDelete
  3. Kiitos tästä sanasta! Jumala osoittaa pyhyytensä niissä, jotka ovat häntä lähellä (3.Moos 10:3). Ilmesty todella Jeesus seurakuntasi keskellä ja armahda ja anna anteeksi syntimme!

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.