Tuesday, March 8, 2022

Onko suuri Babylon muodostumassa juuri nyt?

Onko niin, että länsimaat kuitenkin selviävät Putinista yhteistuumin lyöttäytymällä yhdeksi suureksi humaaniksi rintamalinjaksi kautta maanpiirin? Yhteinen vihollinen on ennennäkemättömällä tavalla hitsannut yhteen koko maailman. Koko maailmalla on nyt, ehkä ensi kertaa, yksi sydän ja yksi sielu. Liekö koskaan maailma ollut näin yhtenäinen aikaisemmin. Koko maailmalla on yhteinen missio ja yhteinen vihollinen. Ja onko niin, että yhdessä me selviämme tästä ihmisyyden, yhtenäisyyden ja rajat rikkovan veljeyden kautta?

Selviämmekö tästä suurella yhdentymisellä suurta pahaa Venäjää vastaan? Ja jos viimein Karhu kaatuu, olemme yhtenäisempi kuin koskaan - kuin Baabel muinoin torneineen.

Onko niin, että Venäjän kukistumisen jälkeen olemme valmiit suureen kansojen yhdistymiseen ja sekoitukseen, Babyloniin, josta nousee yksi suuri taloudellinen, poliittinen ja uskonnollinen "rauhanruhtinas", joka takaa omilla ehdoillaan uuden humaanin rauhan valtakunnan? Niin. Länsimaisen ja humaanin "rauhanvaltakunnan", jossa on ihmisen lihaa palvelevat lait ja asetukset. Hitsaako nykyinen sota, ja sen mahdollinen voitto sateenkaari-ideologian perustukset yhä syvemmälle ja lähtemättömästi ihmiskuntaamme? Kun sateenkaari-ideologian viimeinen vastustaja, Venäjä, kaatuu, se saa länsimaisen "vapauden" näyttämään yhä kauniimmalta ja oikeammalta.

Onko niin, että tämän sodan mahdollinen voitto avaa Antikristuksen valtakunnalle tien auki? Ja alkaako länsimaissa Jumalan sanalle uskollisille Jeesuksen seuraajille vainon aika? Tuleeko meistä "vapauden" suurin este?

Aika tämän kaiken näyttää.

Tämän kaiken keskellä sielussani kuuluu yhä suuremmin kehoituksen sana:

"Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen." (Ilm. 3:2-3)

1 comment:

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.