Thursday, March 24, 2022

Troijalainen hevonen on tuotu Siioniin

Kuva silmieni edessä aamulla.

Muinaisessa kreikkalaisessa tarussa tuotiin lahjana kansalle Troijan puuhevonen. Se tuotiin sovinnon nimissä, mutta yön pimeimpien tuntien aikana kansan nukkuessa hevosen sisältä paljastui petos. Vihollinen oli piiloutunut sen sisälle ja valloitti koko  kaupungin.

Valhe-armo on viimeisten päivien Troijan hevonen Suomen Siionissa. Se tuodaan ikään kuin lahjana Jumalalta kristikunnan keskelle. Se otetaan sovitussanomana vastaan. Mutta vihollisen valhe on sen sisällä ja se voi pettää suuren osan Jumalan kansasta, jos he nukkuvat yön pimeimpänä hetkenä eivätkä valvo.

Pidä merkittynä jokaista miestä, joka opettaa ylenpalttista armoa, mutta ei puhu parannuksesta ja itselleen kuolemisesta. Ilman parannusta ei ole olemassa armoa Raamatun Jumalan edessä. (Luuk. 24:47, Apt. 3:19)

"Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja.."  (2. Piet.  2:1)

5 comments:

  1. Miten tätäkin kommentoisi? Vai tarvitseekaan. Mikä on ajatuksen alkujuuri tämän aamun ajatuksille?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taitaa alkujuuri pohjimmiltaan olla Sanassa varotuksena tällaisista opettajista:

      "Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi..." (Juuda 1:4)

      Delete
    2. Aamen iloitsen niin Koko Sydämin Veljeni Timo Sun kirjoituksista Julistuksesta Jota Suomen Siion tarvitsee kipeästi on valtava voitto Jos yksikin Eksyksissä väärän Armon varassa elävä saa piston Sydämeensä ja kääntyy Parannukseen.
      Kiitos Jeesus Timosta Siunaa Hänen Palvelu työtään Perhettään Ylenpalttisesti.

      Delete
    3. Aamen Kiitos Jeesukselle veljestäni Timosta Kiitos Että Käytät veljeäni Puhua kaiken sen Sanasi Rohkeasti Suomen Siionin keskellä Joka Elää hyvin Syvällä luopumuksessaan väärän Armon Turvin

      Delete
  2. Jos tällaiset ylenpalttista armoa julistavat tekisivät parannuksen he huomaisivat heidän vuosikymmenten työn valuvan hukkaan, ollen pelkkää petosta, huijautsa ja roskaa ja heidän ylepytensä ei anna sitä myötä. Näinollen heidän täytyy laventaa ahdasta porttia niin paljon että he itse sopivat siitä sisään, ongelmaksi tulee vain että Jeesus ei sano tai opeta tällaista vaan päinvastoin. Rukoilkaa että Jeesuksen Kristuksen armo kirkastuisi jokaiselle henkilökohtaisesti jos vähän kärsiikin lyhytaikaisesti synnintuskissa, antakaa Jeesuksen Kristuksen tehdä työ. Ei meillä ketään muutakaan ole kehen turvautua kuin Jeesus Kristus, mihin me menisimme tai kenen luo. Siunausta kaikille

    ReplyDelete

Kiitos kommentista ja palautteesta! Arvostan sitä suuresti.